Per pusmetį iš M į S dydį? Mano kalanetiška istorija


Tokio plano tikrai nebuvo, bet paskutinį kartą, kai rinkausi apatines kelnaites parduotuvėje, patyriau nustebimą. Iki tol visada imtos pakabos su M dydžiu buvo įtariai nužvelgtos: „Rimtai, jos tokios didelės??“ … Hm, tokio plano nebuvo. Ir tikrai, nei girtis, nei skųstis.

Prieš 8-eris metus, kai atradau kalanetiką ir supratau, kad tai MANO – apatinis matmuo iš L numigravo į M ir ten pasiliko. Lygiai taip pat negalėjau patikėti, kad mankšta, kurioje NULIS prakaito, NULIS šokinėjimo, NULIS skubėjimo gali TIEEEK daug ir per TOOOKį trumpą laiką (tąkart per porą mėn.). Šlaunų ir kitų kūno dalių nematavau centimetrais, užteko stebėti save veidrodyje. Jos traukėsi, o aš nerimavau – „kada gi bus gana??““ Juk treniruočių kiekis ne tasai normalus – 2kart per savaitę ;) Nuo 2017 metų pavasario didėjantis užsiėmimų kiekis ir vėl padarė savo. Minus 3 cm nuo klubų, pralaisvėjusios tamprės ir vyras besiskundžiantis, kad nebėr ko pačiupinėt: „Moteris turi turėt minkštumo, ne vien kaulus:)))“ – sako jis.

Reziumė – kalanetika VEIKIA

Tai vienintelis mano „sportas“ (na, šalia namų su 3 vaikais ir veiklos, kuriai skiriu daugiau laiko nei valgymui..:) Kūno linijos keičiasi. Kūnas tampa tvirtesnis, raumenys – pailgos ir neišpūstos formos. Nugara – neskauda. Laikysena – tiesi. Nuotaika – šokėjiška ir pakili. Ir mano istorija ne vienintelė – matau labai dailius pokyčius „ant“ savo merginų. Tik niekada nesiėmiau matavimų ar svėrimo „verslo“. Kam tai? Rezultatas ne esmė, esmė PROCESO MALONUMAS ir savijauta.

Faina mankštintis. Faina pasibūti sau. Faina turėt smagią kompaniją – su humoru, juokais ir be jokio susireikšminimo (jokių „pažengusių“ grupių). Tada ir įvyksta pokytis. Kai nori, bet paleidi – leidi visatai išpildyti tada, kai bus laikas, kai būsi tam pasiruošusi.. Kviečiu tai ir atrasti!

Kalanetiką kviečiu atrasti jaukioje studijoje ADITI, Lazdynų g. 21:

Tariu iki susipulsavimo!
Aistė Gustė

Kalanetikos studijos „Aditi“ įkūrėja, pirmoji oficiali The Callanetics® Exercise Method mokytoja Lietuvoje, licenzijuota kūno kultūros ir sporto trenerė 

Parašykite komentarą