Dubens dugno raumenys, parietimai ir dailios šlaunys


“Curl your pelvis even more than you think you can!“ – ragino Callan Pinckney. Pratimas ištempia apatinę nugaros dalį, stiprina šlaunis, sėdmenis, pilvą ir tonizuoja giliuosius dubens dugno raumenis. Žr. video:

Pratimą galima atlikti pilna amplitude – suimti sėdmenis, kilstelti dubenį (jį pariesti) ir užlaikyti 2 sekundes. Tada kilti aukštyn ant kelių, per įtemptą priekinę šlaunų dalį. Tuomet atpalaiduoti dubenį ir lėtai nusileisti žemyn iki sėdmenys priliečia kulnus. Svarbu ištiesti, ištempti nugarą. Laikykite galvą lyg ant jos būtų uždėta karūna :) Rankas galite laikyti ant klubų arba iškelti palei šonus, atverkite krūtinę. Bus lengviau ir netemps blauzdų, jei pasilenksite labiau į priekį. Lengvesnis variantas – kaip rodau video: atlikti tik parietimus nuo kulnų. Kartoti 5-8 kartus.

Callan rekomenduoja atlikti šį itin efektyvų pratimą stebint save veidrodyje – kad pamatytumėte, kaip juda jūsų kūnas. Gal net gi kartu su jausminga, melodinga muzika? :) Kai įvaldysite pratimą ir raumenys sustiprės – judėti taps ne sunku. Nustebsite kokia iš tiesų didelė jėga ir galia slypi jūsų dubenyje!.. Pratimas nuostabus ir tuo, kad pažadina seksualumą – sustiprina intymius pojūčius.

Praktiką atliekame jaukioje salytėje Lazdynų g. 21. Kviečiu į treniruotes!

Parašykite komentarą